Wincent - en del av marknadsavdelningen

mats wiktorsson

Det myllrar av kunnande och kreativitet på företag och marknadsavdelningar runt om i landet. Det finns gott om idéer men tiden att utveckla, planera och framförallt genomföra blir av olika skäl alltmer begränsad. På marknaden ser vi behovet av ett flexibelt arbetssätt där Wincent jobbar i eller väldigt nära uppdragsgivarens verksamhet för att tillsammans anta våra gemensamma utmaningar.

Mats Wiktorsson
Wincent marketing ab

Om Wincent - och andra mindre kända Wincent

Wincent

Wincent är ett släktnamn. Det betyder bland annat rådande. För Wincent är en grundlig analys av nuläget basen för lösningen och förutsättningen för goda råd samt ett bra genomförande.

Kunskap

Till Wincent har jag med mig över tjugo års erfarenhet från reklambyrå och marknadsavdelningar. Erfarenhet av stora internationella samt små lokala företag. Produktvarumärken inom BTB, BTC och även marknadsföring av tjänster. Jag har haft befattningar som Marketing Director, Brand Director, Marketing Manager, Communications Manager, Vd och Projektledare. Att både ha levererat och varit beställare av marknadsföringstjänster upplever jag som en stor styrka. Förståelsen för hur idéer ska omsättas i praktiken borgar för snabbare genomförande och resultat.

Värden

  • Enkelt - kommunikation är som bäst när den är enkel detsamma gäller all form av samarbete
  • Annorlunda – skapar ett större värde som är särskiljande och som är svårare att kopiera
  • Tillsammans – goda lösningar är inkluderande och varar över tiden
  • Långsiktigt – marknadsföring är en investering
  • Ha kul glädje inspirerar och skapar engagemang